آیا از روزی که متوجه بشی یک سال وقت شکایت داری یا از روز وقوع جرم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۹۶ #10326244

بار عرض سلام خسته نباشی خدمت وکلایی عزیز و کارشناسان ممنونم از پاسخ همه سوالم اینکه آیا در فروش مال غیر که قابل گذشت هست آیا از روزی که متوجه بشی یک سال وقت شکایت داری یا از روز وقوع جرم آخه من پرونده داشتم زمینم در سال ۹۶ فروخته شده من دو ماه پیش متوجه شدم و برام دادیار موقوفی صادر کرده و چه جوری اعتراض کنم خب من تازه متوجه شدم همه چیز همه مدرک درسته که فروخته اما کیفر خواست نداد خواهشن راهنمایی بفرمائید که ماده ۱۰۶ رو کامل متوجه نشدم آیا روزی که متوجه بشی درسته یا روز وقوع بخدا موندم یعنی چی من الان متوجه شدم یعنی نمیشه کاری کرد ممنونم از همه دوستان

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از تاریخ اطلاع حساب می شود

از تاریخ اطلاع لغایت یک سال

درود
تاریخ اطلاع ملاک است و این تاریخ باید اثبات گردد.

باسلام روز اطلاع از وقوع جرم ملاک خواهد بود.

باسلام
از تاریخ اطلاع از وقوع جرم فرصت دارید.

سلام مبدا مرور زمان از تاریخ اطلاع شاکی از وقوع جرم محاسبه می شود

از روز وقوع جرم فرصت شکایت دارید.