تصادف با موتور و اطلاع ندادن بیمازستان در مورد شکستگی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۴۹ #103261

با سلام و خسته نباشید .بنده با موتور تصادف کردم و بعد از مراجعه به بیمارستان فردا روز تصادف مرخص شدم و بعد از مراجعه به پزشک قانونی متوجه شدم که استخوان پایینی ساعدم شکسته و در نامه پزشک قانونی هیچ اشاره ای نشده.البته بیمارستان هم در مورد شکستگی بهم اطلاع ندادند.بعد که به نظر پزشک قانونی اعتراض کردم یه نظری مبهمی نوشتند که منشی قاضی دادگاه گفت اعتراضتون چیزی رو عوض نکرده.لازم است بگم که وقتی پرونده بالینی رو از بیمارستان گرفتم که یه دیسک سی دی بود متوجه شدم که هیچ عکسی از دست چپم که شکسته گرفته نشده.لطفا منو راهنمایی کنید.تشکر میکنم

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید مواردی که در گواهی پزشکی قانونی قید نشده است به دادگاه اعلام نمائید تا دوباره مورد بررسی پزشکی قانونی قرار گیرد

مجددا میتوانید اعتراض نمائید و مواردی که در گواهی پزشکی قانونی قید نشده است به دادگاه اعلام نمائید تا مجددا بررسی شود.