آیا میشه اسم پسرم وارد شناسنامه من بشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۹ #10325159

من مادر دوم پسرم هستم از یک سالگی خودم بزرگ کردم آیا میشه اسم پسرم وارد شناسنامه من بشه،، این مسئله هم برام خودم خیلی مهمه هم برای پسرم الان پسرم ده سالشه

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر فرزند واقعی شما نباشد خیر

سلام
در صورتیکه فرزند از شمتا متولد شده باشند که مشکلی در خصوص اخذ شناسنامه وجود نخواهد داشت.
در صو.رتیکه فرنزد را به فرزند خامداگی پذیرفته اید میتاوانمید ضمن ارائه ی مدارک و مستندات درخواست خود را به اداره ثبت احوال تقدیم نمایید.

با سلام
توجه به سوالتون که گفتین مادر دوم هستین احتمالا شما بدنیا نیاوردیشون اگر به این شکل باشه امکان اینکه اسمشون در شناسنامه شما درج بشه نیست
مگر این که به فرزند خواندگی قبولش کنید
ولی اگر شما مادر واقعی ایشان باشد با اثبات این امر میتوانید اقدا به درج اسمشان در شناسنامه خود کنید

اگر فرزند دارای شناسنامه است هویت و نسب وی محرز است و تقاضای شما قابل اجابت نیست.

سلام
در صورتیکه ایشان از شما متولد نشده باشنمد امکان این امر وجود ندارد. صرفا در موردی که ایشان را به فرزند خواندگی پذیرفته باشید میتوانید اقدام نمایید.

سلام
اگر واقعا این پسر از شما متولد شده باشند می توانید با ارائه مدارک تولد ایشان از اداره ثبت احوال درخواست درج نام ایشان در شناسنامه خود را بنماید اما اگر فقط ایشان را بزرگ کرده باشید و از شما متولد نشده باشند امکان پذیر نیست مگر اینکه طبق مقررات حکم دادگاه به فرزند خواندگی ایشان توسط شما صادر شود