وکالت تعویض پلاک اگر تمام شده باشد چگونه تمدید میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۸۰۰ #103225

سلام خودرویی خریدیم از کسی که خودش هم وکالتی خریده بود و ثبت سند نکرده است به من هم وکالتی فروخته میرم دفتر خونه ثبت سند بزنم میگه وکالت تعویض پلاک شخص قبلی ! که سند به اسم اونه وقتش گذشته میگه باید اونو پیدا کنید وگرنه ماشین من تعویض پلاک نمیشه ایا راه حلی دارین این مشکل حل شه و سند و تعویض پلاک خودرو من انجام بشه ؟ و خودرو رو اگه وکالتی برونم مشکلی پیش نمیاد ؟ و اگه بخوام بفروشم میشه اونو فروخت ؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر سوار شدن آن برای شما مشکلی ایجاد نخواهد کرد ولی باید به طرفیت فروشنده خود دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند بدهید و اگر ندهید در زمان فروش نیز باید وکالتی بفروشید.