ورود خودروی مزاحم در پارکینگ چگونه قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۵۴۰ #103219

ما در یک آپارتمان 6 طبقه 6 واحدی زندگی میکنیم که دارای 6 پارکینگ است ، داماد یکی از همسایه ها به طور مداوم ماشین خود را به داخل پارکینگ می آورد و فقط برای یکی از همسایه ها ایجاد مزاحمت می کند . من قوانین را مطالعه کردم و در اکثر آنها اشاره به استشهاد شده است . با توجه به اینکه دیگر همسایه ها استشهاد را امضاء نمی کنند ، آیا راهی برای طرح شکایت و احقاق حق وجود دارد؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر در پارکینگ شخص خاصی پارک کند او ذینفع است طرح دعوی مربوطه می شود

اگر خودروی خود را در جای پارک مالک قرار میدهند که نمیتوانید شکایت کنید ولی اگر در مشاعات میگذارند امکان شکایت وجود دارد.