زندگی مستقل برای دختر ۲۳ساله نیاز به شکایت دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۸۰۲ #103194

دختری هستم ۲۳ساله که در خانه اسایش و ارامشی ندارم ایا میتونم شکایت کنم برای زندگی مستقل؟ پدر و اعضای خانواده نمیتونن به من اسیبی بزنن؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام قانونا منعی ندارد وشما میتوانید بااورژانس اجتماعی ۱۲۳ ارتباط برقرار فرمایید

درود
لازم به شکایت نیست در سنی هستید که می توانید مستقل زندگی کردن را انتخاب کنید.

نیاز به شکایت نیست و میتوانید مستقل زندگی کنید.

با احترام
با توجه به سن شما نیازی به شکایت نمیباشد و میتوانید مستقل زندگی نمایید

با سلام
با توجه به سن اعلام شده می توانید مستقل از خانواده زندگی‌کنید و برای این کار نیازی به شکایت ندارید و اعضای خانواده هم نمی توانند به دلیل مستقل شدن از شما شکایت کنند.

نیازی به شکایت نیست می توانید مستقل زندگی کنید

با درود امکان زندگی مستقل برای شما بدون شکایت وجود دارد