آیا سند اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۲۵ #10317948

سلام وخسته نباشید یک باب منزل ۱۴سال پیش از پدرم خریدم بطور قانونی سند سیم سرب طی مراحل قانونی بنامم خورد بعنوان خریدار الان مادرم فوت شد پدرم با حمایت سه برادرم هوای برش داشته من خونه رو نفروختم البته خواهرام شاد منن راهنمای کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی ملکی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا
با سلام
پاسخ شما را قانون گذار در ماده ۲۲ ق.ثبت اسناد به شرح ذیل میدهد./
همین که ملکی مطابق قانون در دفتر املاک به ثبت رسید دولت فقط کسی را ((که ملک به اسم او ثبت شده و یا کسی که ملک مزبور به او منتقل گردیده و این انتقال نیز در دفتر املاک به ثبت رسیده یا اینکه ملک مزبور از مالک رسمی ارثا به او رسیده باشد مالک خواهد شناخت.))
./وقتی معامله شما بطور تصحیح و قانونی مطابق سوال انجام گرفته و با اداره و بدون اکراه و شرایط ماده ۱۹۰قانون مدنی و..../شما مالک می باشید./
مگر اینکه ادله ای به ضرر شما باشد که باعث ابطال سند گردد./

با شایسته ترین احترامات

درود
کسی که سند دارد مالک است و خلاف آن نیاز به اثبات از سوی مدعی دارد.

سلام
اگر سند به نام شما است مالک ملک هستید و افراد دیگر باید با مدارک مستند ادعای خود را ثابت و سند را ابطال کنند .

مطابق با ماده ۷۰ قانون ثبت اسناد و املاک، سندی که مطابق قانون به ثبت رسیده باشد، رسمی است و تمام محتویات و امضاهای مندرج در آن معتبر خواهد بود؛ مگر آن که جعلیت آن ثابت شود. بنابراین تنها با اقامه دلیل می‌توان علیه سند رسمی ادعای جعل کرد و انکار و تردید نسبت به آن پذیرفته نخواهد بود. ماده ۲۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی می‌گوید: ادعای جعلیت نسبت به اسناد و مدارک ارایه‌شده باید برابر ماده ۲۱۷ این قانون با ذکر دلیل اقامه شود، مگر اینکه دلیل ادعای جعلیت بعد از موعد مقرر و قبل از صدور رای یافت شده باشد، در غیر این صورت دادگاه به آن ترتیب اثر نمی‌دهد

سلام
سند سیم سرب یک سند رسمی هست که قابل انکار و تردید نیست مگر ادعای جعل شده باشد.با توجه به مالکیت شما و با رعایت تشریفات قانونی و در تصرف داشتن این ملک دارای اعتبار میباشد .

وقتی سند رسمی به نام شماست ،قانونا شما مالک هستید و پدرتان بایستی بتوانند با دلایل محکمه پسند ابطال سند رسمی را از دادگاه درخواست نمایند

بادرود/هیچ چیز دربرابر سند تاب مقابله رو ندارد .شما مالک هستید