خرید سرقفلی مغازه بدون رضایت مالک به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۷۱ #103100

ما یک مغازه که سرقفلی بود را تقریبا ۶ماه پیش خریدیم. صاحب قدیمی سرقفلی قرار بود رضایت مالک رد جلب کند و در قول نامه هم نوشته شده جلب رضایت مالک با فروشنده سرقفلی است. اما هنوز بعد از گذشت ۶ماه که ما کل پول را هم پرداخت کردیم رضایت مالک را جلب نکرده. ما چه باید بکنیم؟ایا مالک می تواند مغازه را از ما بگیرد؟ایا راهی وجود دارد تا بر صاحب سرقفلی فشار وارد کنیم که رضایت را بگیرد؟

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر ایشان اجازه فروش سرقفلی را نداشته باشند بدون اجازه مالک شما فقط حق فسخ خواهید داشت.