روابط نامشروع در دادسرا ارشاد منجر به صدور قرار میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۰۱ #10309308

سلام . شوهرم بابت رابطه نامشروع از من شکایت کرده در پیامی امده که در شعبه بازپرسی ۳ در تاریخ ۵ اردیبهشت ثبت شد و بعد در ثنا دیدم نوشته در همان روز تاریخ ثبت وقت نظارت ۸ مرداد ماه گذاشتن بدون اعلام اینکه کدام دادگاه یا شعبه . اما بعد از ۶ روز از تاریخ ثبت شکایت پیام اومده قرار نهایی از همان شعبه ۳ بازپرسی صادر شد . و در ثنا هم دیدم زده پرونده مختومه و همینطور زده فاقد موضوع فعال است .
این یعنی چی ؟. بدون بازپرسی از من و احضار من قرار نهایی چطوریه و وقت نظارت برای چیه وقتی زدن مختومه و ایا محکوم شدم ؟؟؟؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قراری مبنی بر منع تعقیب یا موقوفی تعقیب صادر گردیده است نگران نباشید....

سلام
با توجه به توصیف شما به نظر قراری مبنی بر منع تعقیب یا موقوفی تعقیب صادر گردیده است اما در حالت کلی منتظر وصول رای باشید و در صورتی که به ضرر شما بباشد حق اعتراض دارید

با درود فراوان
بایستی منتظر ابلاغ حکم بمانید تا متوجه بشوید یا به شعبه مراجعه نمایید .