دیگه نمیخوام و بهش حسی ندارم، آیا دلیلی بر عسر و حرج میشه زمان قبل از عقد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۴۷ #10303203

با سلام
زوجه هستم، با شوهرم فامیل نزدیکیم، ما از زمان خاستگاری تا عقد که حدود ۳ سال طول کشید باهم رابطه داشتیم از مقعد ولی هنوز دوشیزه ام، بعد از یه مدتی من دیگه راضی نبودم والان که حدود ۲ سال عقد هستیم ازش متنفر شدم، چون من سنم پایین بود
ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
از موارد عسر وحرج محسوب می شود

نمیتوانید به این دلیل برای طلاق اقدام کنید بلکه باید عسر و حرج خود را اثبات کنید.

باتوجه به فرض سوال قطعا عسرو حرج محقق است

خیر متاسفانه دلیلی برای طلاق از جانب شما نیست

با سلام
اظهارات شما دلیل عسر و حرح نیست

بادرودوسلام اظهارات شما دلیل عسروحرج نمی باشد.

سلام
دلیل ذکر شده عسر و حرج محسوب نمی شود. بهتر است توافقی جدا شوید.