کلاهبرداری ارز دیجیتال را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۷ #10289625

با سلام
من دیروز به یه صرافی کد وچرر پرفکت مانی فروختم بعدش صرافی کلا بلاکم کرد خودمم فیلم کامل از صحفه گوشیم دارم که چجوری بهشون کد را دادم و خودشون تایید کردن و اینکه بهم زنگ زدن و پیام هاشون کاملا مشهوده توی فیلم و خودشونم توی تهران شرکت دارن الان من چیکار کنم ۱۰۰۰ دلار پولم رو کلاهبرداری کردن بهم رسید جعلی واریز پایا هم دادن که همشونو مستند دارم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ب ثبت برسانید ک ب دادسرا ارجاع شود هرگونه عنوان مجرمانه در ارزهای دیجیتال قابل پیگیریست

شکایت خود را مطرح نمایید تا تحقیقات لازم انجام شود.

با درود تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی طرح شکایت نمایید

با سلام.
به اتهام کلاهبرداری اینترنتی به استناد مدارک تان شکایت کنید.

سلام. مدارکی که دارید به انضمام رسید پایا، طرح شکایت کلاهبرداری از طریق رسید جعلی کنید منتها توجه داشته باشید پرفکت مانی ملزم به پاسخ استعلامات نیست و شما باید متهم را خودتان شناسایی و معرفی کنید.

طرح شکایت کلاهبرداری از طریق رسید جعلی نمایید

میتوانید به استناد مدارک موجود علی الخصوص گواهی جعلی پایا اقدام به طرح شکایت نمایید .