میتونن بنده رو با ۷ سال سابقه تعدیل کنند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۳ #10283298

توی شرکت پیمانکاری مترو کار میکنم الان وسط پروژه تعدیل نیرو کردن ایا میتونن بنده رو با ۷ سال سابقه تعدیل کنن؟؟ چطور باید نامه بازگشت بکار بزنم

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
در صورت اتمام قرارداد کارفرما میتواند قرارداد بعدی با شما منعقد نکند هرچند سوابقتان زیاد باشد
اما اگر حین قرارداد این اقدام را کرده میتوانید با دادخواستی به اداره کار برگشت به کار را بخواهید
موفق و موید باشید

با اتمام قرارداد ولو اینکه ۲۰ سال جایی کار کرده باشید، کارفرما می تواند قرارداد بعدی را منعقد نکند. اگر وسط قرارداد با شما ختم همکاری کنند می توانید به اداره کار مراجعه کنید و تا پایان قرارداد بازگشت به کار بگیرید

با درود
اری می‌توانند.

تعدیل نیرو در هر شرکت یا کارگاه از اختیارات کارفرما است

درصورت اتمام قراردادمنعی نداردطبق قانون هستش