پارک خودرو دوم در مشاعات قانونی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۱۵ #102823

در آپارتمانی ده واحدی که هر واحد در سند و صورتمجلس تفکیکی دارای یک پارکینگ به ابعاد ۳ متر در ۴ مترمیباشند سکنی دارم. با توجه به وضعیت پارکینگ ۸ واحد امکان پارک دو خودرو در محل پارکینگ خود را داشته و دو واحد دیگر که یکی از آنها بنده باشم در صورت پارک اتومبیل دوم با توجه به کمبود فضای مانور اتومبیل باعث سد پارک خودروی دوم ۴ واحد خواهم شد. از انجایی که این ۸ واحد در استفاده از پارک ماشین دوم ذینفع میباشند، طوماری تهیه و مبادرت به شکایت از بنده به دلیل مزاحمت برای پارک ماشین دومشان نموده اند. ایا شکایت این هشت واحد جنبه قانونی دارد. خواهشمندم راهنمایی فرمایید. با تشکر و امتنان

مشاوره حقوقی صورتمجلس تفکیکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتیکه تمامی مالکین رضایت نداشته باشند نمیتوانید مبادرت به پارک دو خودرو کنید. مگر در حدود پارکینگ خود نه در خارج آن.