توقیف خودروی لیزینگی در رهن سایپا توسط بانکی که ضامن شده ام چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۳۲۵ #102803

سلام و عرض ادب و ممنون از سایت خوب شما.
من ضامن بانکی یکی از دوستان شدم و حدود 12 قسط نداده.
من هم اکنون یه ماشین لیزینگی از سایپا برداشتم که فقط یه چکم مونده که پاس بشه و اقساطش تموم بشه.
آیا اگر بانک روی من که ضامنم اقدام کنه میتونه ماشین لیزینگی منو که سندش در رهن شرکت هست توقیف کنه.
اصلا متوجه داشتن خودروی لیزینگی من میشه؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
بله بانک میتونه خودروی لیزینگی شما رو توقیف کنه لذا شما مجبور به باز پرداخت اقساط وام هستین

بله به نسبت مبلغی که پرداخت شده میتوانند توقیف کنند و یا ضمن پرداخت اقساط الباقی. لذا ممکن است از طریق اداره ثبت اسناد استعلام کنند.