آیا دادن تعهد به شوهر باعث سلب تعلق مهریه میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۰۵ #10275186

سلام. بین من و شوهرم اختلافاتی به وجود آمده و برای اصلاح مشاوره می‌رفتیم ولی باز هم اختلاف
به وجود امد. وایشون اصلا راضی به ادامه زندگی نمی باشد و فقط در این صورت که من در مقابل مشاوره تعهد کتبی دهم که هیچ گونه مخفی کاری و پنهان کاری انجام ندهم و یا هر کاری را با اجازه و اذن ایشان انجام دهم و حتی خریدهای منزل و شخصی با نظارت ایشان باشد و اگر خلاف آن انجام شود توافقی طلاق گرفته شود و امضا کنم و در پرونده مشاور ثبت شود، راضی به ادامه زندگی هست. البته ایشون خودشون به هیچ عنوان تعهد نمی‌دهند و چون من خواهان زندگی هستم، میگن تو فقط این کار رو می‌کنی.

آیا این کار باعث ندادن مهریه میشود؟
علیه من میتواند کاری کند؟
این تعهد وجه قانونی دارد؟
متن توافق چگونه باید نوشته شود که شوهر سواستفاده نکند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است خیر

دقیقا با همین توصیفات که ذکر شد،خیر، تاثیری در بحث مهریه ندارد.

خیر تعهدی برای شما نخواهد بود لذا می توانید مهریه را با ارایه دادخواست مطالبه نمایید

تعهد ب شوهر در قبال انجام وظایف و سایر امور ب هیچ وجه سالب مهریه شما نخواهد بود و مهریه و امکان درخواست اون کاملا پابرجاست اما اگر تعهدی بابت بذل و بخشش مهریه و ....نمایید در این مورد حق مطالبه مهریه نخواهید داشت

سلام چنین نوشته ای برای شمال تعهدی حقوقی نخواهد داشت و مانع اختیار شما در مطالبه مهریه نخواهد بود.

سلام خیر تاثیری در پرداخت مهریه ندارد .

با سلام
دادن تعهد هیچگونه خللی در مالبه مهریه از سوی شما نخواهد داشت مگراینکه در تعهد خود شوهرتان را از باب مهریه ابراء نمایید که در اینصورت امکان مطالبه مهریه از سوی شما نخواهد بود