فسخ نکاح بعد از یکسال از سمت زوج امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۶۰۸ #102715

سلام
من یکساله عقد کردم و قبل عقد 7ماه صیغه بودم
زوج روابطش رو از دوران صیغه شروع کردقبل از عقد نامه پزشک قانونی داد برای معاینه که ما نرفتیم و خودش هم گفت نامه رو پاره کن و با خواهش عقد کرد،بعد از عقد همینطور روابط ما دامه پیدا کرد تا من باردار شدم و روز عروسی یک ماه باردار بودم
زوج بعد از عروسی بنا به دعوا و مشاجره گذاشت و منو به منزلش تو شهر دیگه نبرد دوهفته بعد عروسی برگشت هم ما رابطه داشتیم فرداش با من دعوا کرد که دختر نبودی و من نمیبرمت خونه،باید طلاق بگیریم .
من به خونه پدرم رفتم ، بعد از دو هفته بچه که 1.5ماه بود بعلت فشار روحی سقط شد و من اونموقع متوجه بارداریم شدم و کلا رابطم با زوج قطع کردم
زوج هم تو شهر اعلام کرد این خانم دختر نبوده و مارو گول زدن
بعد 8ماه ما مهریه اجرا گذاشتیم ،الان آقا دادخواست فسخ نکاح زده آیا من میتونم اثبات کنم این آقا با من رابطه داشته ؟
آیا میتونه ادعا کنه که قبل عقد با من رابطه داشته و ازل پرده بکارت اون موقع صورت گرفته و من محکوم بشم با اینکه با خودش رابطه داشتم.

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست فسخ نکاح ایشان ، رد میشود

شما نیازی نیست اثبات کنید بلکه ایشان در صورت مدعی بودن باید اثبات کنند که با توجه به موارد فوق امکان فسخ نکاح نخواهد بود.