قولنامه دستی ماشین اگر از متوفی خریداری شده باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۴۲۱ #102711

باسلام.حدود یک سال پیش ماشینی رو معامله و قولنامه دستی انجام دادیم.صاحب ماشین پدربزرگ فروشنده بود که چند ماه پیش فوت کرده بود و فروشنده عنوان داشت که طی تقسیم اولیه وراث ماشین به پدرش رسیده.ولی برای مراحل اصلی انحصار وراثت همانطور که در قولنامه قید شده ۶ماه فرصت داده شده تا قانونی انحصار وراثت شود.حال پس از یک سال هنوز ورثه بر سر مالیات برارث متوفی به توافق نرسیده اند و انحصار وراثت صورت نگرفته.تکلیف من بعنوان خریدار ماشین متوفی برای مراحل فک پلاک و سند زدن چیست.با تشکر

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بطرفیت وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ارائه بدهید.

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را علیه ورثه بدهید‌

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انجام دهید.

چون سند رسمی خودرو به نام پدر بزرگه وایشون فوت کردند وبه تبع اون خودرو ماترک ایشون محسوب میشه می توان بر علیه وراث دادخواست به تنظیم سند رسمی داد

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست الزام به تنطیم سند رسمی طرح و تنطیم نمایید .

قولنامه معتبر است و علیه وراث میتوان دادخواست داد

شما باید به طرفیت وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.