ازدواج دختر غیر باکره بدون اذن پدر توسط دادگاه سوال خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۵۲۵ #102656

سلام خسته نباشید
اگر دختر غیرباکره بخواد اذن ازدواجشو از طریق دادگاه بگیره، ایا این موضوع که بکارت چطوری زائل شده اهمیت داره؟ اگه از طریق رابطه نامشروع باشه مجازات داره؟
من سوالات راجع به این موضوع که تو سایت بود رو خوندم، اما تو هیچکدوم راجع به مراحل اینکار و اینکه چقدر طول میکشه صحبت نشده لطفا توضیح کامل بدین
ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در ورد رابطه نا مشروع اگر محرز شود که جرم و مجازات دارد در مورد زمان هم پیش بینی زمان در مراجع قضایی نمی توان کرد.

دختر غیر باکره نیاز به اجازه دادگاه ندارد.خودش تصمیم می گیرد

اجازه ازدواج از دادگاه ممکن است سه یا چهار ماه زمان ببرد. لذا ممکن است توسط قاضی سوال شود ولی رابطه نامشروعی نخواهد بود و مجازات نخواهد داشت.