اجرت المثل قبل از درخواست طلاق چقدر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۲۱ #102617

سلام و عرض ادب
2ماه قبل تقاضای اجرت المثل کردم و کارهایی در خانه میکنم که هیچ زنی انجام نمی دهد و همه به اجبار شوهرم بوده.دادگاه شاهدخواست و دخترم و برادرم قسم خوردند و عیناً مواردی را که انجام داده ام نوستند و قسم خوردند شوهرم مرا مجبور کرده...شوهرم در جلسه بعد برای شاهد دوبرادر خود را آورد که یکی شان اصلا یک شهرستان دیگر زندگی میکند و دیگری نیز با ما رفت و آمد ندارد،آنها هیچ حرف محکمه پسندی نزدند و فقط گفتند من خودم اینکار ها را به دلخواه خودم انجام داده ام.حال رای دادگاه اجرت المثل من را کاملا رد کرده است!!! آیا الان کاری میتوانم انجام دهم،یعنی بچه های من که در خانه بوده اند و برادرم که مرتبا با ما رفت و امد داشته است و شهادت داده اند، شهادتشان قبول نیست؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید شهادت شهود بیاد در حضور قاضی انجام گیرد امکان اینکه مورد قبول قاضی قرار گیر یا نه .. مشخص نیست

شهادت آنها باید توسط قاضی شنیده شود لذا اینکه مورد قبول واقع میشود یا خیر توسط قاضی است.