شکایت فسخ نکاح از طریق زوج بعد یکسال قبول میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۴۱ #102607

باسلام من یکساله که عقد کردم و همون موقع بعد از عقد با همسرم رابطه داشتم و دوماه بعد باردار شدم ولی جنین سقط شد
با شوهرم به اختلاف خوردیم و یک ماه بعد از عروسی جدا شدیم این آقا همه جا پر کرد من تا عروسی باهاش رابطه نداشتم و بعد از عروسی فهمیدم دختر نیست در صورتی که من اون موقع باردار بودم ازش - بعد 8ماه من مهریه اجرا گذاشتم این اقا هم اومده دادخواست فسخ نکاح داده میخوام ببینم این شکایتش بعد از یکسال راه به جایی میبره؟
یا فقط برای طولانی تر کردن مدت دادرسیه، شوهرمم قاضی معلق از کار بوده بعد از عروسی رفته سرکار و آشنا زیاد داره تو دادگاه
میتونه با کمک قاضی رای به نفع خودش بگیره؟

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر سکایت نتیجه نخواهد داشت

دادخواست فسخ نکاح رد می شود

خیر شکایت ایشان نتیجه ای نخواهد داشت مبنی بر فسخ نکاح.