عدم بیمه و پرداخت حقوق قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۰۲ #102507

با سلام
بنده به مدت سه سال در یک شرکت کار میکردم
هیچ گونه قراردادی ندارم فقط با دستگاه اثر انگشت و شاهد میتوانم کار در شرکت را ثابت کنم

بنده هیچوقت بیمه نشدم و حقوقم کمتر از اداره کار بود و اصلا به صورت ماهانه پرداخت نمیشد گاهی تا سه ماه دیرتر پرداخت میشد

ایا با شکایت کسری حقوقی که در این سه سال باید به من پرداخت میشد ،پرداخت خواهد شد؟
و ایا بیمه سه سال من درست میشود؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله حقوقتان را میتوانید مطابق اداره کار مطالبه کنید و علاوه بر پرداخت حق بیمه به شما ملزم به جریمه شدن در بیمه خواهند بود.