از نظر حقوقی و قضایی امکان برقراری ارتباط با سفارت وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۰۶ #10247094

درود بر شما عزیزان٬
بنده مقیم المان هستم و از انجاییکه به درخواست پناهندگی من جواب مثب داده شده لذا خانواده ﴿همسر و دختر خردسال﴾ من از شرایط الحاق به خانواده طبق قوانین و کتبا برخوردار شده اند٬ درخواست الحاق حدودا ۲ سال پیش ثبت شده و حدودا ۱ سال پیش با دعوت سفارت المان در تهران از خانواده ام (با در دست داشتن مدارک و فرم های درخواستی سفارت) تایید و هزینه ویزا نیز پرداخت شده است، طبق گفته کارمندان سفارت در روز ملاقات: میبایست تا حداکثر ۳۰ روز برای دریافت ویزا خبررسانی میشده که تا اکنون حتی با گذشت حدود ۱ سال و با وجود تلاش وکیل المانی من و درخواست های مکرر برای اطلاع از روند پرونده هیچگونه جوابی دریافت نشده. خانواده من به یک وکیل متخصص و پیگیر در این زمینه برای برقرار کردن ارتباط با سفارت تا اخذ ویزا نیازمندند. پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذارم

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از طریق وکیل آلمانی برای حضور در سفارت آلمان در ایران اقدام بفرمایید .

با سلام امکان گرفتن پرونده وکالت المان توسط وکلای ایرانی امکان پذیر نیست مگر وکیل دو تابعیتی باشد (ایرانی المانی)
شما از طرق وکلای آلمان پیگیری کنید

با درود. لطفا به وبسایت سفارت آلمان Teheran.diplo.de در ایران مراجعه، از قسمت خدمات حقوقی، لیست وکلای معتبر را دانلود کنید. سفارت صرفا وکلای خودش را به رسمیت می شناسد.

برای ارتباط با سفارت باید از طریق وکیل آلمانی اقدام نمایید

با سلام
برای این امر بهتر است از طریق وکیل آلمانی برای حضور در سفارت آلمان در ایران اقدام بفرمایید .

سلام
متاسفانه سفارت آلمان در تهران وضعیتی بسیار بسته داشته و امکان ورود به وکلای دادگستری ایرانی نیز برای پیگیری پرونده ها داده نمی شود. پیشنهاد می کنم وکیلی با تابعیت مضاعف ایرانی آلمانی بیابید تا بتواند کمکتان کند.