اتهام آدم ربایی را چگونه باید رد کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۰۶۹ #102229

بنده بمدت یکسال باخانوم مطلقه ایی رابطه داشتم ، که بخاطر عدم تفاهم جداشدیم، چند روز پیش شکواییه دال بر آدم ربایی تنظیم کرده ومیخواد شکایت کنه ، درصورتی که طی این مدت باهم رابطه داشتیم وبه تفریح و مسافرت ومعاشرت مشغول بودیم. ایشون در شکایت ذکر کرده فقط خواستگارم بوده ، چون جواب منفی دادم منو دزدید وتازه آدرس من رو گیر آورده که شکایت کرده. آیا مشکلی پیش میاد برام یامن هم بعنوان تهمت شکایت کنم؟ ممنون میشم جواب منو بدید.درضمن صیغه نبودیم.

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما برای دفاع از خود اقدام کنید و مستندا رابطه و معاشرت خودرا اعلام کنید

با سلام
ایشون باید عمل ربایش را ثابت کنند که با توجه به نحوه شرح داستان عملی غیرممکن است.
نیاز به توضیحات بیشتر جهت راهنمایی دقیق است.

موفق باشید.

با سلام
باید ایشون به عنوان شاکی شکایت خود را بتوانند با مدارک و دلایل اثبات کنند

با سلام می توانید در مقام دفاع از خود رابطه و معاشرت مابین را مستند اثبات کنید

با مدارک و ادله باید بتوانید اثبات کنید

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

درود باید دلایل و مستندات داشته باشید