فروش ملک با قولنامه عادی رسمیت دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۵۱ #102090

زمینی به میزان 100 متر در سال 59 طی قولنامه محلی با امضای ریش سفیدان روستا در اختیار شرکت گزاشته اند و شرکت مبادرت به ساخت شعبه نفت نموده و لیکن بعلت گاز کشی دیگر مورد استفاده قرار نمیگیرد و شرکت اکنون میخواهد ملک مورد نظر را بفروشد اهالی روستا از فروش آن ممانعت میکنند آیا شرکت میتواند بفروشد ؟

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه ملک به نام شرکت باشد بله میتوانند بفروش برسانند و ارتباطی به اهالی روستا نخواهد داشت.