در متن صلح نامه چه باید نوشته شود که آن شخص بعدا نخواهد دوباره برای باز پس گیری زمین اقدام کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۴۳ #10206109

بنده از شخصی ۱۲ میلیون تومان طلبکارم و حکم جلب ایشان را دارم. این شخص دیروز به من مراجعه کرد و گفت که حاضر است یک قطعه زمین را به نامم بزند ولی با حکم جلبی که دارم سراغ او نروم.
از آنجایی که قیمت زمین بیشتر از مبلغ بدهی میباشد گمان میرود آن شخص بعدا بخواهد دوباره برای باز پس گیری زمین ( با هر روشی ) اقدام کند در متن صلح نامه چه چیزی نوشته شود یا نشود ( چه نکته ای باید رعایت شود ) که این اتفاق نیفتد؟
و این صلح نامه قطعی و بدون ایراد باشد؟
( در ضمن امکان دارد این ملک مال همسرش باشد و با مختومه شدن این پرونده من را دچار مشکلات دیگری کنند و ملک را پس بگیرند)

مشاوره حقوقی اسناد صلح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای تهیه متن به دفتر اسناد رسمی یا رد دادگاه اقدام نمایید

برای تنظیم‌صلح نامه به دفتراسنادرسمی مراجعه کنید ‌. ومتن صلحنامه در آنجا موجود هست و نگرانی هم درآینده وجود ندارد

سلام
توصیه می کنم هر گونه سازش و مصالحه را در دادگاه و در همان اجرای احکام انجام دهید.