میتونم‌ به استناد پیامای اونا مبنی بر این تهمتها اعاده حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۷۴ #10203243

با سلام.من سه سال پیش از همسرم جدا شدم.اما بعد چندماه به هم برگشتیم هنوز رابطه امون رو قانونی نکردیم چون خانواده اش مخالف من هستن.دلیل طلاقمونم خانواده اش بودن... سه تا از همشهریای ایشون که دوستشون و همکارشونم هستن پشت من پخش کردن که من هرزه هستم و الانم آویزونم...من میتونم‌به استناد پیامای اونا مبنی بر این تهمتها اعاده حیثیت کنم؟و همچنین یکی از برادر شوهرام سال گذشته در اینستاگرام منو تهدید کردن...اگه توضیح بدید ممنون میشم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در ابتدا باید مستحضر باشید که ارتباط شما با همسر سابق تون چون در عقد نکاح نیست این زناست و زنا مجازات حدی دارد اما در خصوص افترا نیز می توانید شکایت داشته باشید

سلام می توانید تحت عنوان جرم افترا و توهین شکایت کنید و از برادر شوهر هم به اتهام تهدید میتونید
شکایت کنید.

بسمه تعالی: در صورتیکه پیامکها کذب و موثر در بهم ریخته شدن زندگی شما بوده و از تاریخ ارسال پیامکها مدت یکسال نگذشته باشد و پیامکها از خط بنام مشتکی عنه ارسال شده باشد میتوانید شکایت خود را در دفاتر خدمات قضایی بصورت کیفری مطرح البته نه بعنوان اعاده حیثیت به عناوین خاص جرم و در صورت اثبات جرم ، اعاده حیثیت نیز به تبع محکومیت میتوانید مطرح نمایید

هرچند از منظر قانونی این حق برای شما محفوظ است که از جهت توهین ساده و (نه افترا )طرح شکایت کنید ، لیکن به این سبب که قصد شما تداوم زندگی است پیشنهاد می گردد از پیگیری این مسایل خودداری کنید و تمرکز خود را بر تقویت زندگی خانوادگی قرار دهید.

تحت عنوان افترا می توانید طرح دعوی نمایید

با سلام،بله می توانید تحت عنوان افترا و توهین از آنها شکایت کنید و از برادر شوهر به اتهام تهدید شکایت کنید.

با سلام می توانید به استناد پیام ها تحت عنوان افترا به طرفیت ایشان طرح شکایت کنید