کلاهبرداری در فروش خودرو، با وجود استناد به دوربین های دفتر خانه و بانک در صورت مجوز دادگاه چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۹ #10199976

با سلام بنده دیروز یک ماشین ال ۹۰ به قیمت ۱۰۹ ملیون تومان از دیوار پیدا کردم وقتی برای بازدید به محل رفتم عنوان کرد ک کنار بانک منتظر باش بعد چند دقیقه پیدایش شد و در حین بازدید دو نفر دیگه هم به عنوان مشتری و کارشناس اومدنو پس از بازدید گفتن که ماشین سالم و بدون رنگ میباشد و چون من زودتر آمده بودم فروشنده عنوان کرد که این آقا زودتر آمدن و اگر ایشان پسند کنن ماشین برای من است و بنده گول چرب زبانی فروشنده و کارشناس های صوری رو خوردم و پس از دریافت وکالت فروش و تعویض پلاک در دفترخانه مبلغ مورد معامله را به صورت چک تضمینی پرداخت نمودم و متاسفانه قولنامه‌ای هم ندارم و هنگامی که به تعویض پلاک مراجعه کردم در بازدید عنوان شد ک‌ه ماشین چپی میباشد و من با توجه به مهلت ۳ روزه تعویض پلاک مجبور به فک پلاک شدم الانم هر چه زنگ میزنم جواب نمیده دوربین های دفتر خانه و بانک در صورت مجوز دادگاه موجود ه لطفا راهنمایی کنید با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوربین های دفترخانه وغیره در این خصوص اطلاعاتی بجهت بهره برداری قضایی در اختیار شما قرار نمیدهند.
در این خصوص جرمی از جانب فروشنده ارتکاب نیافته است.
در اسرع وقت اظهارنامه با عنوان فسخ معامله از جانب شما با توجه به تدلیس در مبیع به فروشنده ارسال نمایید.
در صورتی که اطلاع از محل سکونت فروشنده ندارید از طریق کد ملی وی که در برگه سبز بوده است اقدام نمایید.
سپس از طریق مراجع قضایی دادخواست با عنوان فسخ قرارداد و مطالبه ثمن معامله به طرفیت فروشنده تقدیم نمایید.فسخ فوریت دارد و چنانچه با تاخیر انجام گردد حق شما زایل خواهد بود.