آیا هزینه هایی که برای سند زمین انجام میدم بعدا برای خانه هم مجدد باید پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۴۸ #10196517

سلام ، زمینی مسکونی دارم که میخواهم برایش سند تک برگ بگیرم ، سوالم این است که در آینده که در آن خانه میسازم ، برای خانه مجدد سند تک برگ بگیرم، آیا هزینه هایی که برای سند زمین انجام میدم بعدا برای خانه هم مجدد باید پرداخت کنم؟تفاوت این ۲ نوع سند در چیست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .هزینه های جداگانه باید پرداخت گردد...

باسلام؛
باید هزینه جداگانه برای عرصه و اعیان(اسناد) پرداخت گردد.

باید پرداخت و تادیه شود.

با عرض سلام شاید به ضم شما زمین خانه یکی است و باید یک هزینه پرداخت گردد اما در رویه چنین نیست و باید هزینه ۲ سند را پرداخت نمائید و برای قسمت دوم سوالتان باید عرض کنم سندی که برای زمین است با ساخت تفاوت دارد چون در مورد دوم متراژ عرصه و اعیان ذکر میگردد

سلام وقت بخیر
هزینه های جداگانه باید پرداخت گردد

باسلام بایستی هزینه جداگانه پرداخت شود یکی سندعرصه ودیگری سنداعیان می باشد

درود
بله باید پرداخت شود.