برای بار دوم مرتکب جرم و قدرتنمایی با چاقو شده؛ چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۶ #10190785

باسلام اولین جلسه شورا حاضر نشد چند روز تا تعیین شعبه در دادگاه زمان ‌بر است چون متهم برای بار دوم مرتکب جرم و قدرتمای، با چاقو اتفاق افتاده امکانش هست تا به شعبه ی، که ۶ ماه قبل اتفاق افتاد و بعلت عدم شاهد رد تعقیب شد، بفرستند

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود وقتی پرونده قبلی مختومه شده امکان ارسال به ان شعبه نیست

بادرودوسلام چنانچه پرونده قبلی مختومه شده ارسال به آن شعبه امکان پذیر نمی باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیداگر پرونده قبلیمختومه شده باشد امکان ارسال به آن شعبه وجود نخواهد داشت .

اگر پرونده مختومه شده امکان ارسال ان به شعبه وجود ندارد

با سلام
اگر پرونده در آن شعبه مختومه گردیده است امکان ارسال وجود ندارد.

در واقع مشخص نیست رسیدگی به کدام شعبه محول خواهد شد و معاونت ارجاع دادسرا پرونده ها را بر اساس سهمیه و نوبت و احتمالا تخصص متصدی شعبه ارجاع خواهد داد.

با احترام اگر پرونده قبلی مختومه شده امکان ارسال به آن شعبه وجود ندارد