خیانت در امانت در صورت انکار متهم به چه صورتی اثبات میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۸۲ #10190756

با سلام شخصی حدود دو ماه به مغازه بنده جهت تعمیرات تعدادی موبایل مراجعه میکرد در این مدت دو بار از بنده تقاضا کرد که به وی پول بدهم ودر قبالش با کارت پبالغ را پرداخت کند بنده دو بار ود فاصله یک هفته به وی پول دادم و به جایش از کارتش مبالغی را که به وی دادم را به دستگاه کارتخوان مغازه ام کارت کشیدم حالا بعد از چند روز از بنده شکایت خیانت در امانت کرده و مبالغ دریافت شده را انکار میکند بنده یکبار یک میلیون و سیصد تومان ویک باریک میلیون و جهار صد پول به وی دادم و از کارتش مبالغ را به کارتخوانم کشیدم ولی وی میگوید یکبار سیصد ویکبار چهارصد تومان به من داده ای و دو تا یک میلیون را انکار میکند حال از حضرتعالی تقاضای کمک دارم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مورد فوق خیانت در امانت محسوب نمی شود و نهایتا شخص می تواند به صورت حقوقی مطالبه وجه انجام دهد که در اینصورت نیز با توجه به اینکه به کارتخوان مغازه مبلغ واریز شده است و یا با استناد به شهادت شهود و یا چنانچه فیلم ضبط شده ای که نشان دهنده پرداخت مبلغ به ایشان دارید می توانید از خود دفاع کنید.