آیا میتوانم ماشینم را که در توقیف اجراییه است آزاد کنم ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۷۹ #101836

باسلام من با سه نفر از اهالی روستامون در سال ۹۰ از بانک مسکن وام مسکن با ضمانت زنجیره ای دریافت کرده ایم و هیچ کدام از ما اقساط خود را پرداخت نکرده ایم تا اینکه بانک از طریق ثبت اجراییه کشید و من که فقط کارمند هستم یک چهارم حقوقم از اول سال ۹۷ کسر میشودو ضمنا یک ماشین سمند هم که دارم و در رهن ایران خودرو هم هستش توقیف کرده حالا میتوانم ماشین را از توقیف آزاد کنم؟؟؟؟

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه خودرو در رهن ایران خودرو باشد نمیتوانند آنرا توقیف کنند مگر با رضایت ایران خودرو.