فروش ملک مشاع از طرف یکی از ورثه به طلبکار چه راهکاری دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۵۴ #101834

سلام وقت بخیر،یک قطعه زمین کشاورزی که به اسم پدربزرگ مرحومم هست،و بین عرف محلی بین ۷برادر تقسیم کرده ایم،حالا پدر من فوت شده است،و این قطعه زمین با پروژه شرکت اب نیرو طرح گرمسیری روبرو شده است،حالا عموی ما می گوید اگربرای ما امضا نکنی سهم شما بین تمام ورثه تقسیم می شود درحالی که ما به عمو مون اطمینان نداریم ومی خواهیم خسارت به اسم خودمون باشه لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیشنهاد میشود که به حرف عمویتان اعتنایی نداشته باشید و هر یک از وراث میتوانند به عنوان ذینفع وارد عمل شوند.