ایجاد مزاحمت برای همسایه از طریق انجام پارتی ها و مهمانی های مداوم قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۸۷۸ #101737

ما در مجتعی زندگی میکنیم که 290 واحد مسکونی داره، واحد دیوار به دیوار ما مستاجر است که صحابخونشون در مجتمع نیست، این واحد مستاجر هفته ای 2بار اقدام به انجام پارتی ها با صدای آهنگ بسیار بلند میکنه تا بعد از گذشت 3 سال تا الان چندین سری تذکر از سوی ما و همینطور هیات مدیره بهشون داده شده ولی اصلا توجه نمیکنن، به صاحبخونشون هم چندین سری گفتیم ولی توجهی نداره
آیا میشه از سریق دادسرا اقدام به گرفتن حکم تخلیه برای این مستاجر کرد؟؟؟ نیاز به استشهاد داره؟؟؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت هرگونه ایجاد مزاحمت میتوانید علیه ایشان شکایت کیفری کنید لذا در صورت محکومیت امکان تخلیه از طرف موجر نیز وجود دارد.