پدر و برادرم مرا اذیت میکنند، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۰۳۶ #10173503

سلام
دختری ۲۲ساله هستم برادرم خیلی اذیتم میکنه حتی منو حبس میکنه منو میزنه پدرمو تحریک‌ میکنه اونم منو بزنه منو با پسری نشونه شدم ولی الان نمیزارن عقد کنیم، برادرم بابامو تحریک‌ میکنه خط و نشون واسش میکشه، چن بار منو به قصد کشتن دو تاشون منو زدن حتی مادرمم خیلی اذیتم میکنه، منو میزنن دستو پامو میبستن با شلاق و سیخ‌ منو میزنن دیگه خسته شدم نمیدونم چکار کنم؟
۱۷سالمم بود منو زده بودن رفتم شکایت کنم گفتن نمیتونی باید پدرت شکایت کنه از برادرت.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید از طریق اورژانس اجتماعی اقدام نمایید
یا بر علیه ایشان طرح شکایت نمایید

شکایت حق شماست .‌ازطریق دادسرا شکایت نمایید

سلام می توانید از ایشان شکایت نمایید . البته اثبات ادعای شما باید با معرفی شاهد باشد یا قرائن و امارات به نحوی باشد که وقوع جرم از ناحیه پدر و برادر ما را اثبات نماید .

به نظر می رسد این اقدام ناشی از همان خواستگار شما باشد
بهتر است در صورتی که ممکن است از طریق ریش سفیدان فامیل این مشکل به صورت ریشه ای حل شود
زیرا در صورت ازدواج شما با آن شخص بدون رضایت پدرتان بعدها مشکلات عدیده ای برای شما به وجود می آید
علی ای حال اگر هیج امیدی به اصلاح نیست
با ۱۱۰ تماس بگیرید
صورت جلسه کنید
و سپس در دادسرا به اتهام ضرب و جرح از ایشان شکایت کنید

سلام همراه کرامی
شما رشید هستید و می توانید برای خود تصمیم بگیرد اگر خواستند شما را کتک بزنند فورا با فوریتهای پلیس و اورژانس اجتماعی به شماره ۱۷۵ تماس بگیرید و مشکل خود را در میان بگذارید و از آنها کمک بخواهید. هیچ کسی حتی پدر شما حق ندارد شما را کتک بزند یا به شما آسیب برساند و شما الان می توانید از آنها شکایت کنید و اگر فردی گفت نمی شود شما بخواهید که شکایتتان ثبت و به نزد دادستان منطقه زندگی تان بروید برای احقاق حق تان

سلام
میتوانید با کلانتری تماس بگیرید و بعداز صورتجلسه شدن مراتب و معرفی پدر و برادر به عنوان متهمین، علیه ایشان اقدام به طرح شکایت نمایید

شما میتوانید با دریافت حکم رشد اقدام به شکایت نمایید هم از دست پدرتان و هم برادرتان به جرم ضرب و جرح