آیا حضور شخصی که عکس برای او ارسال شده در دادگاه الزامی است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۵۶ #10161523

سلامر. اگر شخصی عکس خصوصی کسی را به یک نفر ارسال کند. و کسی که عکسش پخش شده بخواهد شکایت کند؛
اگر شخصی که عکس برایش ارسال شده در شهر دیگری باشد که امکان امدن به دادگاه محل جرم را نداشته باشه چگونه شهادت دهد؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در صورت احضار حاضر شوید.

شاهد اگر بخواهد شهادت دهد باید در دادگاه حاضر شود ، انتشار تصاویر خصوصی افراد جرم است و مجازات دارد

شهادت وقتی مبنای صدور رای قرار می‌گیرد ک در نزد قاضی باشد لیکن در این مورد و در صورت صلاحدید مرجع قضایی از نیابت قضایی می‌توان استفاده کرد بطوری ک ب دادگاه شهر شاهد نیابت دهد تا تحقیقات لازم را بعمل آورده و نتیجه را ب دادسرا یا دادگاه صاحب صلاحیت برای صدور رای ارسال کند

با سلام
اصولا در صورتیکه دادسرای رسیدگی کننده نیاز به تحقیقات ازشخص مذکور را احساس نمایدراسا ویا به درخواست شخص شاکی با صدور نیابت قضایی به دادسرای شهرستان محل استقرار شخص دستورات قضایی را صادر ودادسرای مجری نیابت به نمایندگی از دادسرای اعطا کننده نیابت اقدامات قضایی در اینخصوص انجام خواهد داد

سلام. شما باید شهود را در دادگاه حاضر کنید و اگر امکان حضور شهود نیت چنانچه عکس از طریق شبکه های اجتماعی پخش و ارسال شده میتوانید از دادگاه بخواهید موضوع به پلیس فتا ارجاع بشه و اگر پلیس فتا بتواند ادعای شما را تایید کند دیگر نیازی به معرفی شهود نخواهید داشت

با سلام، اقدام انجام شده جرم محسوب می شود و شهادت آن فرد الزامی نیست لکن در صورت لزوم و صلاحدید قاضی یا شاهد جلب میشود و یا هم به دلیل شرایط موجود شهادت او از طرق دیگر استماع می‌شود که همگی بستگی به نظر قاضی پرونده دارد

با احترام شما در شهر خودتان از کسی که عکس شما را پخش نموده است شکایت نمایید