گرفتن دیه از بیمه ورزشی امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۰۸ #10148288

من در یک مسابقه دوستانه و غیر رسمی دماغم شکست می خواستم بدونم از بیمه می تونم دیه بگیرم.

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله از بیمه ورزشی می توانید استفاده کنید.

سلام اگر بیمه ورزشی داشته باشید و اعتبار ان نگذشته باشد بله میتوانید اقدام کنید بخصوص دماغ ک جزوه اجراه مهم بدن می باشد

با توجه به فلسفه صدور بیمه نامه ورزشی ، علی الاصول این نوع بیمه نامه ها در ارتبازط باحوادث حین ورزش صادر و در صورت جراحات وارده بر شما در ورزش مشمول بیمه خواهید بود.

با سلام و احترام
باید متن بیمه نامه بررسی شود

باسلام
توضیحاتتان کامل نیست. ولی به طور کلی اگر در باشگاه دچار حادثه شده ایداز بیمه مسئولیت مدیر باشگاه می توانید مطالبه خسارت کنید ویااینکه خودتان اگر بیمه حوادث انفرادی دارید میتوانید خسارت دریافت کنید

با سلام و احترام بدون مطالعه و ملاحظه متن بیمه نامه امکان مشاوره مقدور نیست