ترک کار بدون اطلاع قبلی موجب پرداخت خسارت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۸۹۵ #101447

سلام بنده کارگری داشتم بدون قرارداد که دو ماه کلا کار نکرده و ترک کار کرده .با هم حساب کردیم عددی را من به ایشان بدهکار شدم و در حال حاضر نمیتوانم بدهی ایشان را بدهم. سوال من اینست بنده چه مدت فرصت دارم تا با ایشان تسویه کنم؟ ترک کار ایشان به بنده خساراتی وارد کرد و از انجا که کار ما خدماتی است در زمان معین کار به اتمام نرسید و خسارت دیر کرد از من گرفتن .آیا این موضوع به کارگر مربوطه و من میتوانم ادعای خسارت کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه ترک کار ایشان موجب ورود خسارت به شما شده باشد و قبلا اعلام نکرده باشند میتوانید آنرا مطالبه کنید. لذا پرداخت بدهی به ایشان باید هرچه سریعتر صورت گیرد و در غیر این صورت میتوانند از شما شکایت کنند.