میتوانم این مبالغی که برای ایشان واریز کردم رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۸ #10141646

با سلام و احترام
چند سال پیش با اقایی اشنا شدم که با نیت ازدواج جلو رفتم ولی بعدا متوجه شدم که زندگی مشترک دارد و دروغ گفته .. با بهانه های مختلف از من پول مطالبه میکرد و چون بهش علاقه مند بودم اینکارو انجام میدادم و متاسفانه تقریبا ۱۰۰ میلیون به حساب ایشان واریز کردم و بعدا فهمیدم کلا همه چی بازی بوده وجه را به حساب شخصی خودش واریز میکردم و میتونم از بانکم درخواست پرینت واریزی هامو بگیرم میتونم ایا این مبالغی که برای ایشان واریز کردمو پس بگیرم که اقدام کنم یا نه کاری نمیشه کرد ممنونم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما می توانید دادخواست مطالبه به استناد پرینت بانکی ارائه نمایید

با سلام
قطعا با داشتن فیش و رسید واریزی به حسابشون میتوانید اقدام نمایید

بله شما میتوانین در این خصوص اقدام کنین و در مورد جزییات درخواست مشاوره تلفنی کنید