باز شدن کوچه بن بست توسط شهرداری قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۱۳ #101400

با درود فراوان خدمت شما،،،

ما ساکن منطقه ۳ شهرداری تهران هستیم،، کوچه محل سکونت ما از ۳۰ سال گذشته حتی در نقشه های هوایی بنام بن بست شناخته میشده، متاسفانه شهرداری در ۲-۳ سال گذشته اقدام به باز کردن انتهای کوچه به خیابان اصلی کرده و در کنار اینکار تمامی معابر موازی را بن بست کرده! الان وضعیت بگونه ای شده که یک کوچه با عرض ۴ متر تبدیل به معبر اصلی منطقه شده به نحوی که عملا سکونت برای ساکنین امکانپذیر نیست،،،

تقاضا داشتم بنده را راهنمایی بفرمایید برای حل این معضل ما ساکنین باید چه اقدامی انجام دهیم، نا گفته نماند با شهردار ناحیه هم مکاتبه داشته ایم اما بی جواب.

متشکرم

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه هیج اقدامی در این خصوص نمیتوانید انجام دهید.