چه جوری میشه محکوم علیه را مجبور به بستن درب و پنجره اش کرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۲۷ #10115327

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی وکلای محترم
بنده برای یک زمین مسکونی در روستا برای همسایه ام که زمین منو متصرف شده بود حکم رفع تصرف، بستن درب و پنجره و قلع و قمع مستحدثات گرفتم حکم اجرا شد ولی به دلیل نبود مصالح پای کار بستن درب و پنجره خانه محکوم علیه میسر نبود و عینا این دلیل در صورت جلسه تنظیمی دادورز و عوامل نیروی انتظامی قید شد . در آخر اضافه کردن که باید بستن درب و پنجره توسط ما صورت بگیره و محکوم علیه حق ممانعت نداره ولی ما نمی خوایم خودمون وارد بشیم چون احتمال تنش هست اگه می خواستیم خودمون اینکارو انجام بدیم که شکایت نمی کردیم !!!! اصلا مگه ممکنه مثلا پنجره اون خونه در آورد و یا بست ؟؟؟؟؟؟
سوال اول اینکه آیا دادورز حق پیشنهاد چنین راه حلی رو داشت در حالی که عینا در حکم دادگاه اومده که محکوم علیه ملزم به بستن درب و پنجره احداثی خود می باشد.و یا باید از محکوم علیه تعهد می گرفت و وقت می داد که خودش اینکارو انجام بده ؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادورز حکم دادگاه را اجرا می نماید

باسلام باید دادورز حکم دادگاه را اجرا نماید.

با درود دادورز باید حکم دادگاه را اجرا نماید

با سلام،داورز حکم را باید اجرا کند و حق اظهار نظر در این مورد را ندارد.

با سلام با توجه به صورتجلسه صورت بگیرد در صورت ممانعت مجدد درخواست را به واحد اجرائیات ارجاع دهید و توسط مامور انتظامی صورتجلسه نمایید سپس به واحد اجرائیات ارجاع دهید

درود
دادورز باید حکم دادگاه را اجرا نماید

دادورز حق اظهار نظر ندارد