تنها مدرک من پرینت واریز پول به حساب فروشنده هستش، چطور میتونم پولمو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۱ #10111159

با سلام.
یکی از دوستان بنده دو عدد نگین انگشتر رو از یه شخصی خریداری کرد که پولش رو من از طریق اینترنت به حساب اون شخص واریز کردم. الان دوستم پول منو پس نمیده نگین ها هم در اختیار خودشه شخص فروشنده هم که میگه جنسمو بیار پولت رو بدم ولی دوستم نه پول منو میده نه نگین هارو . تنها مدرک من پرینت واریز پول به حساب فروشنده هستش. چطور میتونم پولمو پس بگیرم و از چه کسی شکایت کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مستند به فیش واریز و ارائه ی لایحه ای مستدل میتوانید درخواست مطالبه ی وجه را دهید.

دادخواست مطالبه وجه به استناد پرینت واریز مطرح نمایید که البته باید آمادگی لازم جهت دفاع اظهارات فروشنده را داشته باشید

این موضوع فاقد وصف جزایی میباشد یعنی شکایت کیفری نمیتوانی بکنی ولی میشود دادخواستی به خواسته مطالبه وجه واریزی و خسارات دادرسی و تاخیر تادیه ز طریق دفاتر خدمات قضایی به طرفیت ایشان تقدیم دادگاههای عمومی حقوقی کنی و پرینت واریزی را به عنوان دلایل و منضمات پیوست کن چنانچه در این خصوص گواه داری حتمآ معرفی کن که از ادله اثبات دعوی شما باشد