چقدر حبس محکوم میشوم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۷۱ #10103635

با سلام بنده یک درگیری داشتم که فقط با مشت لگد بود شاکی من شاهد آورد همه جرمی از قبیل اسلحه چاقو قمه به دروغ به من بست و محکوم به ۱۵ ماه یک روز حبس تعزیری به عنوان قدرت نمایی با اسلحه سرد شدم از دادگاه تجدید نظر و حکم هم قطعیه حدود ۴۰ روز از حبس رو کشیدم و سوالم اینه که من خود معرف هستم و سابقه دار هم نیستم اولین بارمه کلا چقدر از حبس رو باید بکشم و آیا عفو ۲۲ بهمن شامل من میشه

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت سپری شدن یک سوم از مدت می توانید درخواست آزادی مشروط نمایید

سلام
در حال حاضر صرفا پیگیر رضایت شاکی باشید، با اخذ رضایت و ضمیمه کردن گواهی حسن رفتار از مسئولین زندان، درخواست تخفیف مجازات دهید. عفو ۲۲ بهمن مشخص نیست که شامل چه محکومانی میشود.

سلام .رضایت شاکی یکی از عوامل تخفیف مجازات است....

سلام میتو انید بعداز سپری شدن یک سوم از حبس آزادی مشروط تقاضا نمایید .ضمنا درخواست عفو هم مطرح شود چه بسا موافقت شود

باسلام . رضایت شاکی باعث تخفیف مجازات می شود

سلام . با رضایت شاکی امکان تخفیف مجازات وجود دارد .

با سلام با گرفتن رضایت شاکی خصوصی مجازات تخفیف دارد