فسخ قرار داد پیش فروش از جانب فروشنده به خاطر افزایش متراژ و پاس نشدن چک چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۷۹ #100970

سلام بنده یک واحد پیش فروش کردم به متراژ ۱۶۰ متر .
الان واحد ۱۷۰ متر در آمده و همچنین دوتا از چک های خریدار برگشت خورده و بعد از تاریخ با دردسر پاس شد.
الان موعد تحویل ملکه.
آیا میتونم به خاطر افزایش متراژ و برگشت خوردن چک ها که برای چند ماه پیش بود قرار داد رو فسخ کنم؟

مشاوره حقوقی وقف
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام،شما حق فسخ ندارید زیرا باتوجه به قانون پیش فروش آپارتمان ها اگر مساحت ملک بیش از ۵ درصد اضافه مساحت داشته باشد صرفا پیش خریدار حق فسخ دارد یا آنکه قرارداد را فسخ نکند و مبلغ اضافه مساحت را طبق نرخ مندرج در قرارداد باید پرداخت کند و اگر اضافه مساحت تا ۵ درصد باشد هیچ کدام از طرفین حق فسخ ندارند و مابه‌التفاوت بر اساس نرخ مندرج در قرارداد مورد محاسبه قرار خواهد گرفت.

سلام
بابت افزایش متراژ حق مطالبه ثمن طبق قرارداد را دارید

چنانچه شرط شده باشد که در صورت پاس نشدن چک ها می توانید فسخ کنید بله

به دلیل تاخیر در پرداخت ثمن حق فسخ ندارید. لذا در خصوص ملک نیز اگر مبیع خانه باشد که تجزیه آن بدون ضرر ممکن نمیشود و به شرط بودن مقدار معین فروخته شده ولی در حین تسلیم کمتر یا بیشتر در آید در صورت اولی مشتری و در صورت دوم بایع حق فسخ خواهد داشت