مزاحمت تلگرامی در کدام مرجع قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۷۹۷ #100850

سلام وقت بخیر ، خسته هم نباشید
مدتی هست در تلگرام یک نفر مزاحم بنده میشه بنده با دوتا خط تلگرام دارم از هر دوتا خط مزاحم میشه نه ایدی داره نه عکس پروفایل داره نه مشخصات هیچی نداره
میاد پی وی بنده بهم میگه سلام خوبی،،، یک بار هم با ایشون حرف زدم ببینم کی هست چی هست گفت من متاهل هستم میخوام با شما دوست باشم حرف بزنم ولی خانومم متوجه نشه برای بنده عکسای بدی فرستاد منم بلاک کردم چندین بااااااار ایشون و بلاک کردم اما هربار دیلیت اکانت میکنه و‌برای من مزاحمت ایجاد میکنه واقعا دیگه خسته شدم تو رو خدا اگه میتونید بهم کمک کنید من نمیدونم باید چیکار کنم کجا برم برای شکایت چیکار کنم..؟؟؛! چطوری از دست مزاحمت هاش راحت بشم هرچند وقت یک بار مزاحمم میشه من پیاماشو پاک کردم مدرکیم ندارم ایا شکایت کنم میتونن بفهمن چندین بار مزاحم من و

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید ضمن مراجعه به دادسرای جرایم رایانه ای علیه ایشان شکایت کیفری کنید.