آیا رای صادر شده 8 ماه حبس جهت ترک انفاق قابل تبدیل به جزای نقدی میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۹۰ #100823

بنده یکسال هست همسرمو از منزل بیرون کردم وراه نمیدم به ایشان نیز نفقه ماهانه پرداخت میکنم ایا حبس 8ماه که رای صادر شده است به جزای نقدی تبدیل میشود یا خیر؟ با توجه به اینکه دادگاه خانواده حکم منزل مستقل و خونه درشأن بریده و بنده هیچکدام را انجام ندادم ایا ملزم به پرداخت نفقه مسکن نیز هستم

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما ملزم به تهیه مسکن برای همسر خود میباشید لذا در صورتیکه ایشان رضایت بدهند حبس نخواهید شد.