با چه موضوعی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۵ #10078118

ملکی رو خریداری کردم و با حقابه ، بعد از مدتی مستاجر قبلی که میراب هست اعلام کرد مالک حقابه رو فروخته بعد از کلی دادگاه رفتن مشخص شد که اینگونه نیست و میراب آب رو تحویل نمیده ، با چه موضوعی از میراب شکایت کنم؟ مالک و اهالی محل هم اعلام میکنه خود مستاجر حقابه رو به شخصی فروخته با این اظهارات میتونم بر علیه مستاجر شکایت کنم ؟؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستاجر حق فروش را ندارد و در این صورت اقدام وی فضولی بوده است و انتقال نیز قابل ابطال خواهد بود لیکن در صورتی که حق آبه از آن خود مستاجر باشد و یا به نوعی دارنده حق آبه باشد این اقدام وی کاملا نافذ است و شما میتوانید به مالک رجوع کنید و معامله را فسخ کنید