فسخ قرارداد فروش به دلیل برگشت خوردن چک چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۶۷۲ #100699

سلام من آپارتمانی را در بنگاه فروختم که مبلغی را نقد گرفتم وبقه را دوچک که چک اول در تاریخ سر رسید به علت عدم موجودی برگشت خورد وبا توجه به توضیحات مبایعه نامه که در آن آمده بود اگر هر کدام از چکها پاس نشود فروشنده میتواند قرارداد را فسخ کند بنده بعد از چند ماه با ارسال اظهار نامه و سپس دادخواست تقاضای فسخ معامله را کردم حالا خریدار مدعی شده است که فروشنده به من مهلت یک ماهه داده برای پرداخت و به دروغ مدعی شده است که دو شاهد دارم میخواستم بدونم آیا حق فسخ باطل میشود و بنده باید چه اقدامی انجام دهم

مشاوره حقوقی وقف
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اگر به خریدار مهلت داده اید و شاهد هم بوده است کار برای شما سخت است ولی شما می توانید به اظهارنامه ای که ارسال کردید استناد کنید و منکر مهلت شوید بلکه بتوانید فسخ را به نتیجه برسانید

سلام
بله حق فسخ ساقط شده است...

در صورتیکه حق فسخ به دلیل عدم پرداخت ثمن معامله در تاریخ مقرر قید شده باشد خیر حق فسخ ساقط نخواهد شد.