پخش کردن عکس گوشی توسط فرد ناشناس چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۱۲۵ #100655

عکس های لخت بنده 7سال پیش ک دقیق یادمم نیست ولی مطمئن هستم برای کسی نفرستادم ی دوست پسرداشتم همسایه عمم اینا باواسطه ایشون اشناشدیم بعد رابطه و اطمینان ازم عکس خاست و اون موقه چون گوشی نوکیا داشتم و مث الان تلگرامو این صفحات مجازی نبود برای تولدم اومدخونه نشونش دادم بعداز مدتی جدا شدیم تهدیدک کرد ک عکساتو پخش میکنمو نشون بابا میدم اهمیت ندادم چون نفرستاده بودم برا همین گفتم الکی تهدید میکنه ک ازش جدا نشم خلاسه این قضیه تموم شد الان نمیدونم چی شده چون من یکسالی هستش ازدواج کرپم و پسره هم دختر عممو گرفته الان خاله ی پدریمم باهم دعواشون شده سر دخترش ک دختر خاله پدرم با پسر دوست پدرم رابطه داشته و پدرم بایستی نیشخند زده بهشون خاله هم عصبانی شده عکسای لخت منو از کجا پیدا بهم نگفت رفته پخش کرده ب عمومو کل خانواده نشون داده اللن بابامم میخاد همه رو جمع کنه ک ببینه این عکس چیه و ایا حقیقن داره ترو خدا کمک کنید چکار کنم. ک این موضوع پیش نیاد وفیصله پیدگا کنه.شکایت کنم جریان بزرگتر میشه نمیخام اشکار بشه عکسام خونوادم ببینه و ابروم بره اونموقه ی غلطی کردم الان ابروی خانوادم در میومونه چکار کنم

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید علیه ایشان به جرم تهدید و انتشار عکس های شخصی شکایت کیفری کنید و باید به دادسرا مراجعه کنید.