اگر اقدامی برای واخواهی نکنه موجر می تونه بدون نیاز به ضامن پولشو بگیره ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۴ #10063490

سلام
اگر رای شورا برای مستاجر صادر بشه و مستاجر حضور نداشته باشه و در واقع رای غیابی باشه ابلاغ این رای موجر با مامور جلوی درب منزل مستاجر ببره و خودش یا همسرش اون برگه ابلاغ رای امضا کنه بعد از اون مدت زمان ابلاغ که بگذره و اقدامی برای واخواهی نکنه موجر می تونه بدون نیاز به ضامن پولشو بگیره ؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
رای غیابی در هر صورت از تاریخ ابلاغ قابل واخواهی است و در نهایتا برای اجرا باید ضامن معرفی نمایید

خکم صادره باید اجراگردد

سلام
بله بدلیل اینکه در مهلت مقرر و پس از رویت ابلاغ ،اقدامی در خصوص اعتراض صورت نگرفته است، موجر میتواند بدون معرفی ضامن،وجه را دریافت نماید

سلام، بله چون رای بهش ابلاغ واقعی شده و در زمان قانونی اعتراضی نکرده است