حق حبس و عدم تمکین زوجه چه رابطه ای دارند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۴۲ #100627

سلام وقت بخیر
تو دوران عقد بنا به مسائلی تصمیم به جدایی گرفتم،خواستم توافقی تموم بشه ولی توافق نمیکنه،الان به فکر حق حبس افتادم،من باهاش رابطه کامل داشتم ولی میخوام از حق حبس استفاده کنم(بکارتم ارتجاعی هس و و شاید حدودا ۵ ماه یا ۶ ماه هستش که هیچ رابطه ای ندارم باهاش)،چون یکی از ترسام اینه که ی وقتی بخواد منو ببره و درخواست تمکین بده!ایا واقعا میتونه همچین کاری بکنه؟و اینکه چون پرونده مهریه دارم بنظرم خودش نمیاد بگه حق حبس ندارم!اخه اونم از یه طرف بیشتر گیر میشه!چون باید کل مهریه رو بپردازه،من از وکیلی پرسیدم گفتن که راهی برای قبول نکردن و نرفتن به پزشکی قانونی هم هستش!مثلا چی!؟میشه بگید؟سوال دیگمم برای حق حبس اینه که گفتن اگر ۶ ماه یا ۷ ماه از نفقه رو پرداخت نکنه،حق طلاق به زوجه میدن!ایا درسته؟و اینکه این مدت زمان رو از وقتی پرونده تشکیل میدم حساب میکنن یا از قبل از اون؟و با چه اسناد و مدارکی میتونم ثابت کنم که من وجهی از ایشون نگرفتم!؟
من کلی سوال توی این متن پرسیدم خواهشا کوتاه جواب ندید!حداقل بدونم چیکار کنم،ممنون میشم به ایمیلم پاسخشو بفرسید

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر وکیل به این صورت به شما گفته است راه آنرا هم از ایشان سوال کنید.

در صورت ادعای ایشان مبنی بر رابطه به پزشکی قانونی ارجاع خواهید شد.